Срещата с левицата ще се проведе в 15 ч.  Държавният глава

...
Срещата с левицата ще се проведе в 15 ч.  Държавният глава
Коментари Харесай

Радев се среща с БСП в сряда frognews.bg

Срещата с левицата ще се организира в 15 ч. 

 

Държавният глава стартира консултациите на 26 октомври с първата политическа мощ ГЕРБ-СДС. След това той се срещна с “Продължаваме Промяната “, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Партията на Борисов бе първата, която беседва с президента. На срещата бяха разисквани разновидностите за сформиране на държавно управление и концепциите на партията за бюджета, законодателните промени към Плана за възобновяване и развиване, енергетиката, модернизацията на армията и даването на оръжия за Украйна. 

 

След срещата си с президента от “Продължаваме Промяната ” показаха, че ще са “най-предвидимата съпротива на ГЕРБ ” и приканиха президента да внесе бюджет в Народното събрание. От Политическа партия изрично повториха, че няма да поддържат първия мандат. В момента обаче чакат от ГЕРБ да дадат поддръжката си за втория мандат. 

 

От Движение за права и свободи дадоха предложение на Румен Радев - да затвори партиите в президентството до издигане на “бял дим ”. Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ не даде явен отговор дали депутатите от партията са подготвени да поддържат първия мандат на ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление и приканиха за разговор.

 

От “Възраждане ” непосредствено желаеха от президента третия мандат, макар че конституционната процедура не е на този стадий. Лидерът Костадин Костадинов настоя още за референдум за приемане на еврото, само че стана обект на рецензии от страна на президента. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР